demo-attachment-102-Group-33
demo-attachment-102-Group-33
demo-attachment-103-Path-979
66565
demo-attachment-104-Path-980
Zhvillime Web
Nderto Prezencene PloteWeb.

Çfare ben nje Websait per kompanine tuaj dhe pse ju duhet një zhvillues Web-i?

demo-attachment-101-Ellipse-20
demo-attachment-103-Path-979
Sherbimet Tona!
Ndertoni Websitin tuaj me Ne!
iconfinder_Lcd_With_Coding_icons_2541661

Web Development

Promovoni kompanine tuaj në menyren me te mire te mundshme!

iconfinder_browser_1055104

Web Design

Prezantoni sherbimet dhe produktet qe ju ofroni online 24/24!

iconfinder___media_social_marketing_5210057

Social Media

Menaxhim

Mirembajtje e rrjeteve Sociale

logo (1) (2)
demo-attachment-117-Path-18
demo-attachment-118-Path-19
demo-attachment-119-Path-948
demo-attachment-115-Group-11
demo-attachment-116-Path-17
6888978

ABOUT US

Ne jemi ketuPer ti dhene nje mundesi biznesit tuaj!

Smart Center Zhvillime Web  ofron ndertimin e plote te websaitit dinamik te biznesit tuaj  si nje vitrine virtuale globale qe prezanton bukur mallrat, produktet dhe sherbimet tuaja, informacionin e kontaktit, adresen, harten dhe vendndodhjen shoqeruar me foto/video nga aktiviteti i biznesit.

Recent Work

Projektet Toname te fundit

 

Te gjendesh Online  eshte e lehte. Por per  te patur sukses Online eshte nje histori ndryshe.  Ju duhet me shume se sa thjesht nje Website. Prandaj besoni tek ne suksesin e biznesit tuaj Online.

demo-attachment-102-Group-33
demo-attachment-189-Path-958@2x

Instituti Beauty Healthy

“Sherbimi profesional i Smart Center beri qe te gjej biznesin tim online dhe lehtesisht te aksesueshem nga klientet.”

Adela Style Salon

“Me profesionalizmin dhe perkushtimin e Smart Center tashme kam nje website dinamik qe perfaqeson denjesisht biznesin tim.”

Kokomani Winery

“Faleminderit Smart Center per avantazhin e madh qe i krijuat biznesit tim duke i krijuar prezencen e plote ne web.”

TESTIMONIAL

çfare thone klientet per ne?

There is room for all of us!

Smart Center Zhvillime Web

meet our expert team

The key to success is to start before you are ready!

alma deda stana

Alma Stana

Ceo / Founder
Ceo / Founder
graphic designer

Erion Stafa

Graphic Designer
Imagination is the begining of creation!
web developer

Nertila Isaku

Web Developer
If you control the code you control the world!
social media manager

Stefan Ruci

Social Media Manager
I'm a Social Media Manager What is your Super Power!
web design

Fatjona Lorja

Web Designer
Good Design is good Business!